Σταϊκούρας: Έτοιμη για υπογραφή η επιταγή για τις απαλλοτριώσεις των Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 08:28 Σταϊκούρας: Έτοιμη για υπογραφή η επιταγή για τις απαλλοτριώσεις των Καμένων Βούρλων

Θα αποσταλεί αμέσως μετά στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, ώστε να αποζημιωθούν οι δικαιούχοι…

Σε συνέχεια συνεργασίας του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, υπογράφεται, εντός των πρώτων ημερών της εβδομάδας, η αναμενόμενη σχετική επιταγή από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, που αφορά αποζημίωση δικαιούχων για εκτάσεις που έχουν απαλλοτριωθεί, σχετικά με το έργο «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, τμήμα Παράκαμψης Καμένων Βούρλων» στην Π.Ε. Φθιώτιδας.

Ακολούθως, η επιταγή θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, προκειμένου να εκκινήσει το συντομότερο δυνατόν , τη διαδικασία πληρωμών.

Το Υπουργείο Οικονομικών, ως εποπτεύον Υπουργείο του Ταμείου, θα παρακολουθεί στενά τη σχετική διαδικασία, ώστε ο χρόνος αναμονής των δικαιούχων να είναι ο ελάχιστος δυνατός.

Για τη δέσμευση του σχετικού ποσού ύψους 24.793.816,89 ευρώ μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, είχε ενημερώσει ο Υπουργός Οικονομικών τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από τη συνεργασία που είχε με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Τσακίρη.

Ο κ. Σταϊκούρας υπόσχεται ότι θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την πορεία των βημάτων μέχρι τη καταβολή των ποσών στους δικαιούχους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση