Θρήνος στη Λαμία: «Έφυγε» ξαφνικά ένας Άγγελος - Σήμερα η κηδεία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 08:32 Θρήνος στη Λαμία: «Έφυγε» ξαφνικά ένας Άγγελος - Σήμερα η κηδεία

Σοκ στη Λαμία από την είδηση του χαμού ενός 17χρονου παιδιού με όνειρα και σχέδια για το μέλλον - Σήμερα η κηδεία του - Επιθυμία της οικογένειας ειναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Η απώλεια του 17χρονου Μίλτου Μακρυγιάννη, έπεσε σαν βόμβα βυθίζοντας στο πένθος όλη τη Λαμία. Ο νεαρός, εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας το βράδυ της Παρασκευής έχοντας υποστεί σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Λαμίας υπερέβαλλαν εαυτό για να τον κρατήσουν αρχικά στη ζωή και να τον σταθεροποιήσουν στη ΜΕΘ, ωστόσο η κατάστασή του από την αρχή χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά σοβαρή.

Ο νεαρός πάλεψε για τέσσερις ημέρες και δυστυχώς το πρωί της Τετάρτης (4/8) κατέληξε.

Επρόκειτο για ένα εξαιρετικό παιδί που μόλις είχε πετύχει την εισαγωγή του στη Σχολή που επιθυμούσε στην Ανώτατη Εκπαίδευση και όλο το μέλλον ήταν μπροστά του με την υποστήριξη της θαυμάσιας οικογένειάς του.

Δεν υπήρξε δυστυχώς κανένα προειδοποιητικό σημάδι στην υγεία του που να παραπέμπει έστω σε κάποια ευαισθησία στον εγκέφαλο κι αυτό κάνει ακόμη πιο οδυνηρή την κατάσταση για τους τραγικούς γονείς και τα αδέλφια του, τους φίλους του και όσους ήταν κοντά του.

Ο αδόκητος χαμός ενός τόσο νέου ανθρώπου είναι από τα γεγονότα που φέρνουν στα χείλη σου μόνο τη λέξη «γιατί» και ο πόνος είναι ασήκωτος.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα καταθέτουμε στην οικογένειά του την οδύνη μας και ευχόμαστε να βρουν τη δύναμη να σταθούν όρθιοι έχοντας στην ψυχή τους και στη μνήμη τους το αξιολάτρευτο αγγελούδι τους.

Η κηδεία του 17χρονου Μιλτιάδη Μακρυγιάννη θα γίνει την Πέμπτη (05/08/21) στις 10:00' το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας.

Επιθυμία της οικογένειας ειναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Καλό ταξίδι στον παράδεισο, στη γειτονιά των αγγέλων…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση