Φθιώτιδα: «Έβαζα φωτιές γιατί μου άρεσε να το βλέπω»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 13:20 Φθιώτιδα: «Έβαζα φωτιές γιατί μου άρεσε να το βλέπω»

«Παγωμένη» η Λοκρίδα από την σοκαριστική εξέλιξη με τους απανωτούς εμπρησμούς από ένα 14χρονο παιδί.

Οι κάτοικοι στο Θεολόγο και την ευρύτερη περιοχή δεν μπουν να πιστέψουν ότι ο πύρινος εφιάλτης που έζησαν τις προηγούμενες ήμερες, ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού και μάλιστα από τα χέρια ενός 14χρονου παιδιού.

Μετά από την πολυήμερη έρευνα του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας , σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, κατάφεραν και μέσα από βιντεοληπτικό υλικό να εντοπίσουν τον πιτσιρικά με το ποδήλατο που «έσπερνε» τις φωτιές στο Θεολόγο Φθιώτιδας.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Λοκρών Θανασης Ζεκεντές ο 14χρονος ομολόγησε, τουλάχιστον προφορικά,  στους ανακριτικούς υπάλληλους της ΠΥ στους οποίους μάλιστα φέρεται να είπε:  «έβαζα τις φωτιές γιατί μου άρεσε να βλέπω τις φλόγες και τους καπνούς...»

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη τι είπε ο Δήμαρχος Λοκρών στην ΕΡΤ:

Τα παίρνει πίσω;

Ο 14χρονος μαζί με τους γονείς του, που συνελήφθησαν για παραμέληση ανηλίκου, αυτή την ώρα έχουν οδηγηθεί στα Δικαστήρια Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport  και όπως άφησε να εννοηθεί ο συνήγορος υπεράσπισης του ανήλικου, ο 14χρονος θα αρνηθεί ότι έβαζε αυτός τις πυρκαγιές και ότι απλά έτυχε σε κάποιες από αυτές να βρίσκεται κοντά στο σημείο που εκδηλώθηκαν οι φωτιές.

Το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση