Νοσοκομείο Λαμίας: Γεμάτη και πάλι η ΜΕΘ Κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 09:38 Νοσοκομείο Λαμίας: Γεμάτη και πάλι η ΜΕΘ Κορωνοϊού

Σταθερός αριθμός εισαγωγών στην Κλινική ήπιας νοσηλείας…

Ένας νέος άνθρωπος 59 ετών από την Αταλάντη, είναι το τελευταίο περιστατικό covid -19, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport που χρειάστηκε να διασωληνωθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας και να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο συγκεκριμένος άντρας εισήχθη στις 22 Αυγούστου στο Νοσοκομείο, αρχικά στην Κλινική ήπιας νοσηλείας στο Πέτρινο κτίριο και δύο μέρες αργότερα η κατάστασή του χειροτέρεψε και χρειάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/8) να διασωληνωθεί.

Αυτό είναι το δεύτερο νεότερο περιστατικό στη ΜΕΘ Κορωνοϊού, όπου υπάρχουν ακόμη πέντε γυναίκες οι περισσότερες από τη Δήμο Λοκρών. Διάμεση ηλικία των ασθενών τα 60 έτη.

Από τη Λοκρίδα είναι οι περισσότεροι ασθενείς και στην Κλινική ήπιας νοσηλείας όπου νοσηλεύονται 15 άτομα όλοι τους ηλικιωμένοι.

Αντίστοιχα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας έχουμε 28 ασθενείς στην Κλινική ήπιας νοσηλείας και 10 στη ΜΕΘ Covid. Δυστυχώς τη Δευτέρα (23/8)  στη Χαλκίδα σημειώθηκε ένας ακόμη θάνατος από κορωνοϊό ανεβάζοντας τον αριθμό των απωλειών στις 12 από την 1η Ιουλίου και 8 μόνο τον Αύγουστο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση