Θρίλερ με νεκρό Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος στην Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 09:32 Θρίλερ με νεκρό Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος στην Εύβοια (φώτο αρχείου)

Δίπλα του, στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε το υπηρεσιακό του όπλο - Στο σημείο σπεύδει το Εγκληματολογικό από τη Λαμία και ιατροδικαστής.

Θάνατος μυστήριο στην Ερέτρια. Ο διοικητής του Τμήματος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης και φέρεται να έχει πέσει νεκρός από πυροβολισμό μέσα στο αυτοκίνητό του.

Πρόκειται για τον υπαστυνόμο Παναγιώτη Μπακούτη, μόλις 30 ετών, παντρεμένο και πατέρα ενός μωρού λίγων μηνών.

Ο διοικητής του ΑΤ Ερέτριας είχε να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι και η γυναίκα του τον αναζητούσε.. Το βράδυ, λίγο μετά τις 9:00', βρέθηκε νεκρός μέσα στο όχημα του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, σε ένα παρκάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, δίπλα του βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο, τύπου γκλοκ.

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο με αστυνομικούς του Εγκληματολογικού από τη Λαμία, ενώ τον τόπο του τραγικού συμβάντος θα εξετάσει σχολαστικά και ιατροδικαστής, προκειμένου να αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες, που μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Μέχρι στιγμής εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Από το να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, μέχρι να πρόκειται και για αυτοκτονία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση