Ώρες αγωνίας για τον 29χρονο μουσικό από την Ευρυτανία που "χάθηκε" στο μπουρίνι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 13:38 Ώρες αγωνίας για τον 29χρονο μουσικό από την Ευρυτανία που "χάθηκε" στο μπουρίνι

Συνεχίζονται οι έρευνες από το Λιμενικό για τον εντοπισμό του 29χρονου μουσικού Τάσου Κόπανου από την Ευρυτανία, που χάθηκε κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, την ώρα που βρισκόταν με φίλο σε σκάφος στη θαλάσσια περιοχή «Μενίδι» του Αμβρακικού Κόλπου.

Ανακοίνωση έβγαλε ο αδερφός του και επίσης μουσικός Στέφανος Κόπανος ζητώντας αν γνωρίζει ή είδε κάποιος κάτι, να βοηθήσει στις έρευνες.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκαν, απογευματινές ώρες χθες (Σ.LR: Πέμπτη), οι Λιμενικές Αρχές Αμφιλοχίας, Πρέβεζας και Λευκάδας, ότι 29χρονος επιβάτης του ερασιτεχνικού σκάφους ''ΑΓΙΟΣ'' Σ.Π. 392 Α', με συνολικά δύο (02) επιβαίνοντες, έπεσε στη θάλασσα, ενώ εκτελούσαν πλου στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή λιμένα Μενιδίου Αμβρακικού κόλπου, λόγω αιφνίδιων δυσμενών καιρικών συνθηκών και αγνοείται.

Άμεσα υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 29χρονου, με τη συμμετοχή δύο (02) περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πέντε (05) Ι/Δ σκαφών, ενός ιδιώτη δύτη, δύο (02) περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ από ξηράς, καθώς απογειώθηκε ελικόπτερο Π.Α., με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

(Ο 29χρονος Τάσος Κόπανος)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση