Λαμία: Οι κάμερες κατέγραψαν αυτούς που κόλλησαν τις αφίσες για τον γνωστό επαγγελματία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 07:24 Λαμία: Οι κάμερες κατέγραψαν αυτούς που κόλλησαν τις αφίσες για τον γνωστό επαγγελματία

Το βιντεοληπτικό υλικό θα κατατεθεί στη δικογραφία που σχηματίζεται μετά τη μήνυση που υπεβλήθη κατά συγκεκριμένων προσώπων…

Νέα στοιχεία προστέθηκαν στην υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση στην τοπική κοινωνία της Λαμίας, με τις αφίσες που κολλήθηκαν σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης εμπλέκοντας γνωστό επαγγελματία για σεξουαλική παρενόχληση και ρατσιστική συμπεριφορά.

Μετά την «απάντηση» του επαγγελματία με μηνύσεις κατά άγνωστων αλλά και γνωστών προσώπων για συκοφαντική δυσφήμιση, ήρθε η τεχνολογία να αποκαλύψει τουλάχιστον τους φυσικούς αυτουργούς αυτής της πρωτοφανούς πράξης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τρία πρόσωπα δύο άνδρες και μία γυναίκα που κολλάνε το επίμαχο, προσβλητικό για την τιμή και την υπόληψη του επαγγελματία, υλικό.

Ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι ανάμεσά τους είναι και άτομο γνωστό από το χώρο της δουλειάς του επαγγελματία, κάτι που στηρίζει την κατάθεση του τελευταίου ότι επρόκειτο για επίθεση που είχε καθαρά κίνητρα εκδίκησης, όταν μάλιστα δεν έχει κατηγορηθεί ενώπιον οποιασδήποτε αρχής για καμία από τις πράξεις που του αποδίδονται.

Το υλικό που έχει καταγραφεί θα αποτελέσει στοιχείο της προανάκρισης και οι άμεσα εμπλεκόμενοι αναμένεται να κληθούν για εξηγήσεις, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο για να συλληφθούν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση