«Μπλόκο» σε αμαξοστοιχία στο Λιανοκλάδι για ανεμβολίαστους επιβάτες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 09:10 «Μπλόκο» σε αμαξοστοιχία στο Λιανοκλάδι για ανεμβολίαστους επιβάτες

Οι αστυνομικοί κατέβασαν 27 αλλοδαπούς από το τραίνο - Για δυο ώρες είχε ακινητοποιηθεί η αμαξοστοιχία…

Επεισόδιο με παράτυπους μετανάστες, σημειώθηκε την Τρίτη (2/11) το απόγευμα στην αμαξοστοιχία intercity 57 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Αποτέλεσμα ήταν το τραίνο να ακινητοποιηθεί για δύο και πλέον ώρες στο σταθμό Λιανοκλαδίου προκειμένου να κατεβούν οι αλλοδαποί και να προσαχθούν για τα περαιτέρω στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, 27 αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, επιβιβάστηκαν στην αμαξοστοιχία στον Παλαιοφάρσαλο με προορισμό την πρωτεύουσα. Οι υπόλοιποι επιβάτες αντέδρασαν ζητώντας τα συγκεκριμένα άτομα να ελεγχθούν για τα προβλεπόμενα υγειονομικά πιστοποιητικά και στο τραίνο προκλήθηκε αναστάτωση.

Όταν η αμαξοστοιχία έφτασε στο Λιανοκλάδι ακινητοποιήθηκε και ανέλαβαν οι αστυνομικοί, που διαπίστωσαν ότι οι αλλοδαποί όχι μόνο δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού η αρνητικό rapid, αλλά ούτε άδεια εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.

Και οι 27 προσήχθησαν στο Τμήμα, ενώ το τραίνο από τις 17:35 που έπρεπε να αναχωρήσει για Αθήνα, ξεκίνησε λίγο πριν τις 19:45’!

Όσο για τους αλλοδαπούς, υπεβλήθησαν σε rapid test από την Ομάδα Covid του Δήμου Λαμιέων, βγήκαν αρνητικοί και συνελήφθησαν παιρνόντας το βράδυ τους στα κρατητήρια του Τμήματος Μεταγωγων Δικαστηρίων Λαμιας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση