Λαμία: Διασωληνώθηκε 24χρονος - Στην Κλινική Covid και ο αδελφός του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 09:07 Λαμία: Διασωληνώθηκε 24χρονος - Στην Κλινική Covid και ο αδελφός του

Βγήκε νικήτρια από τη ΜΕΘ 37χρονη Λαμιώτισσα μητέρα δυο παιδιών…

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας, εισήχθη 24χρονος Λαμιώτης εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε ο επικίνδυνος ιός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο νεαρός διακομίστηκε την Τρίτη (16/11) στο Νοσοκομείο Λαμίας και του έγινε εισαγωγή για την Κλινική ήπιας νοσηλείας. Δυστυχώς η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Την είδηση κάνει ακόμη πιο τραγική το γεγονός ότι στο Πέτρινο κτίριο νοσηλεύεται επίσης ο 22χρονος αδελφός του έχοντας κι εκείνος νοσήσει βαριά από την covid-19. Και τα δύο παιδιά είναι ανεμβολίαστα.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά ήρθαν μάλιστα σε μια στιγμή ελπίδας και αισιοδοξίας από την εξέλιξη της πορείας της υγείας της 37χρονης Λαμιώτισσας μητέρας δύο παιδιών, που είχε διασωληνωθεί στις 11 Νοεμβρίου εξαιτίας του κορωνοϊού. Η νεαρή γυναίκα βγήκε νικήτρια από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται πλέον στην Κλινική. Τη θέση της στην Εντατική πήρε μάλιστα ο 24χρονος.

Οι πληροφορίες του LamiaReport θέλουν καλά νέα και για δύο ακόμη άτομα που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ και συγκεκριμένα για δύο 52χρονους από Λαμία και Μώλο, που είχαν διασωληνωθεί στις 8 και 11 του μήνα αντίστοιχα.

Αυτό που φαίνεται όμως από τα παραπάνω, είναι ότι σε αυτό το κύμα της πανδημίας νοσηλεύονται πολλοί νέοι άνθρωποι και μάλιστα νοσούν βαριά. Στη ΜΕΘ χαρακτηριστικά οι 7 από τους 12 ασθενείς είναι κάτω από 58 ετών!

Ακόμη πιο μικρές είναι οι ηλικίες στην Κλινική, όπου το δυναμικό ανέρχεται σε 57 ασθενείς. Οι τελευταίες 8 εισαγωγές αντιστοιχούν σε 4 άνδρες και 4 γυναίκες με ηλικίες από 32 έως 83 ετών. Οι 7 εξ αυτών είναι από τη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Σύμφωνα τέλος με το ρεπορτάζ, οι 47 από αυτούς που νοσηλεύονται στο Πέτρινο κτίριο, είναι ανεμβολίαστοι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση