Λαμία: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 24χρονος και μια ακόμη 57χρονη ασθενής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 19:20 Λαμία: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 24χρονος και μια ακόμη 57χρονη ασθενής

Επιτέλους ένα καλό νέο από το μέτωπο του κορωνοϊού…

Μέσα στις πολλές άσχημες ειδήσεις της ημέρας που είναι γύρω από τον κορωνοϊό, υπάρχουν και κάποια καλά νέα που πραγματικά, μας κάνουν να χαμογελάμε και να αισιοδοξούμε.

Έτσι λίγα 24ωρα μετά την αποσωλήνωσή και τη μεταφορά του στη Γενική ΜΕΘ για παρακολούθηση, ο 24χρονος από τη Λαμία, πήρε εξιτήριο για την Πνευμονολογική Κλινική. Αυτό σημαίνει ότι τα πολύ δύσκολα πέρασαν για αυτόν το νέο άνθρωπο και πλέον μπαίνει στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας του από την επικίνδυνη ασθένεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, στην Πνευμονολογική είχε μεταφερθεί ήδη και η 57χρονη από τη Λαμία που είχε διασωληνωθεί στις 5 Νοεμβρίου κι ακολούθησε ομοίως τη διαδρομή μέσω Γενικής ΜΕΘ στις 23 Νοεμβρίου όταν αρνητικοποιήθηκε. Πλέον βρίσκεται κι εκείνη στο τελικό στάδιο για να ξεπεράσει όσα της δημιούργησε ο κορωνοϊός.

Σημειώνουμε επίσης ότι ένας ακόμη ασθενής από τη ΜΕΘ Covid αρνητικοποιήθηκε, και μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ. Πρόκειται για 70χρονο από χωριό της Φωκίδας που είναι εμβολιασμένος.

Τη θέση του πήρε αμέσως ένας ακόμη νέος άνθρωπος, 52 ετών από Κοινότητα της Λαμίας, που διασωληνώθηκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είναι ανεμβολίαστος.

Έτσι πλέον στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Λαμίας, νοσηλεύονται εφτά άνδρες και πέντε γυναίκες ηλικίας από 52 έως 76 ετών. Από αυτούς μόνο δύο (2) άτομα είναι πλήρως εμβολιασμένα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση