Λαμία: Αποσωληνώθηκε ο 24χρονος στη ΜΕΘ Covid

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 08:18 Λαμία: Αποσωληνώθηκε ο 24χρονος στη ΜΕΘ Covid

Τη θέση του στη ΜΕΘ παίρνει ο 62χρονος Αυτοδιοικητικός που είναι διασωληνωμένος από την Κυριακή…

Χαραμάδα ελπίδας στα απανωτά δυσάρεστα νέα από το μέτωπο του κορωνοϊού, η είδηση της αποσωλήνωσης του 24χρονου Λαμιώτη, ο οποίος εισήχθη στη ΜΕΘ Κορωνοϊού Λαμίας στις 19 Νοεμβρίου εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε η covid-19.

Αρνητικοποιήθηκε μάλιστα και μετακινήθηκε στη Γενική ΜΕΘ όπου οι γιατροί περιμένουν να αναρρώσει πλήρως για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο νεαρός είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 16 του ίδιου μήνα και ενώ ήδη στην Κλινική Κορωνοϊού νοσηλευόταν ο 22χρονος αδερφός του. Λίγες μέρες μάλιστα αργότερα, είχε διασωληνωθεί και ο πατέρας τους που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας, ενώ η μητέρα της οικογένειας είχε διακομιστεί σε Κλινική στη Λάρισα, καθώς στη Λαμία δεν υπήρχε κρεβάτι ούτε στην Κλινική Ήπιας Νοσηλείας.

Η ευχάριστη εξέλιξη στην πορεία της υγείας του 24χρονου, προστέθηκε στο εξιτήριο που πήρε τις προηγούμενες ημέρες από το Νοσοκομείο ο αδελφός του και πλέον όλες οι προσευχές είναι να επιστρέψουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στο σπίτι.

Με τη μετακίνηση του 24χρονου, βρέθηκε θέση στη ΜΕΘ Covid Λαμίας για τον 62χρονο Αυτοδιοικητικό που παρέμενε διασωληνωμένος στην Κλινική από τις 28/11. Και όπως έχουμε γράψει δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό που περίμενε εκτός ΜΕΘ το τελευταίο 48ωρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 62χρονος είναι πλήρως εμβολιασμένος και όλοι ευχόμαστε να ανταποκριθεί άμεσα στη θεραπεία που υποβάλλεται, όπως και για τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από αυτόν τον ύπουλο εχθρό.

Σημειώνουμε ότι στη ΜΕΘ Λαμίας νοσηλεύονται πλέον εφτά (7) άνδρες και πέντε (5) γυναίκες, με τις ηλικίες τους από 50 μέχρι 76 ετών και διάμεση τιμή τα 65 χρόνια. Οι εννέα ασθενείς είναι ανεμβολίαστοι και μόνο τρεις είναι εμβολιασμένοι.

Άλλοι 12 συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι σε Νοσοκομεία της χώρας και συγκεκριμένα στο Σωτηρία, στο ΚΑΤ, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και το Ιπποκράτειο. Κανείς από αυτούς δεν είχε εμβολιαστεί κατά της covid-19.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση