Λαμία: Τεχνικό σύμβουλο έβαλε η οικογένεια της 14χρονης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 10:25 Λαμία: Τεχνικό σύμβουλο έβαλε η οικογένεια της 14χρονης

Έκκληση προς όλους να σεβαστούν το βαρύτατο πένθος τους…

Συντετριμμένη όλη η κοινωνία της Φθιώτιδας παρακολουθεί τα τελευταία 24ωρα το δράμα με την απώλεια ενός 14χρονου κοριτσιού, που «έσβησε» στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας το απόγευμα του Σαββάτου (4/12).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού, διόρισε Δικηγόρο, καθώς και τεχνικό σύμβουλο  ο οποίος θα παρευρίσκεται στην ιατροδικαστική πράξη που θα φωτίσει τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου.

Το LamiaReport επικοινώνησε με τη δικηγόρο της οικογένειας Σοφία Σταυράκη, η οποία μας παρακάλεσε να μεταφέρουμε προς όλους να σεβαστούν το βαρύτατο πένθος αυτών των ανθρώπων, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μάθουν τι τους στέρησε το αγγελούδι τους. Η ίδια μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο θα κάνουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου να φανεί όλη η αλήθεια και αν βρεθεί οτιδήποτε να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Από το δικηγορικό γραφείο της κα Σταυράκη, λάβαμε επίσης και το παρακάτω δελτίο τύπου:

«Ως νόμιμη εκπρόσωπος και Πληρεξούσια Δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης 14χρονης, που απεβίωσε την 04/12/2021 στο Γ.Ν Λαμίας,  έχω να ανακοινώσω τα ακόλουθα:

1. Η οικογένεια ευχαριστεί τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράστασή του στο βαρύτατο πένθος της.

2. Δεν επιθυμεί στην παρούσα χρονική στιγμή να προβεί σε καμία δήλωση ή συνέντευξη, καθόσον η υπόθεση διερευνάται, έπειτα από Εισαγγελική παραγγελία, και ζητά από κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης να σεβαστεί το βαρύτατο πένθος της.

3. Έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη οποιασδήποτε κατηγορίας ήθελε αποδοθεί κατά παντός υπαιτίου και έχει διορίσει τεχνικό σύμβουλο, προκειμένου να συνδράμει στην  διερεύνηση των αιτιών θανάτου της πολυαγαπημένης τους θυγατέρας».

Θυμίζουμε ότι από τη Διοίκηση του ΓΝ Λαμίας έχει διαταχθεί η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το 14χρονο αγγελούδι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση