Φθιώτιδα: Απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του με καραμπίνα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 10:24 Φθιώτιδα: Απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του με καραμπίνα - ΒΙΝΤΕΟ

«Απόψε θα χάσεις δυο παιδιά. Την κόρη σου και το γιο σου...», έλεγε στον πεθερό του απειλώντας τον με την καραμπίνα - Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε 44χρονος για ενδοοικογενειακή βία, οπλοφορία και άσκοπους πυροβολισμούς.

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Λαμίας κρατείται ένας 44χρονος από χωριό της Φθιώτιδας, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με βαριές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και άλλες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 44χρονος, μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, πήγε έξω από το πατρικό σπιτι της γυναίκας του, όπου διαμένει τις τελευταίες ημέρες η σύζυγός του με τα δύο παιδιά τους.

Ο άνδρας κρατούσε μια καραμπίνα και απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του και τον αδελφό της. «Απόψε θα χάσεις δυο παιδιά. Την κόρη σου και το γιο σου...», έλεγε στον πεθερό του απειλώντας τον με την καραμπίνα.

Ευτυχώς χάρη στην ψύχραιμη αντίδραση των συγγενών της συζύγου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ωστόσο ο 44χρονος πριν αποχωρήσει πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία λίγη ώρα αργότερα συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου πήρε προθεσμία για αύριο Τρίτη, ενώ μέχρι να γίνει το δικαστήριο κρατείται.

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε επίσης ότι ο 44χρονος κατηγορείται ότι χτυπούσε τη γυναίκα του και τον έφηβο γιο του, ο οποίος στους καβγάδες υπερασπιζόταν τη μητέρα του.

«Φτάσαμε λίγο πριν το πάτημα της σκανδάλης για να έχουμε ένα ακόμη τραγικό περιστατικό σαν αυτά που το τελευταίο διάστημα συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία....», λέει στο LamiaReport ο δικηγόρος Νίκος Τσακτάνης, ο οποίος ως συνήγορος της συζύγου, κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενη βία, σε βάρος της γυναίκας, που εγινε συνήθεια.

Δείτε το βίντεο:

Είναι μια δύσκολη υπόθεση για την υπεράσπιση δήλωσε στο LamiaReport , ο Δημήτρης Κρούπης, συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, τονίζοντας ότι από τη πλευρά του θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για λυθεί το θέμα που υπάρχει στο ζευγάρι με το θεσμό της "Ποινικής Διαμεσολάβησης" και ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση