Λαμία: Παραδόθηκε ο νεαρός οδηγός που παρέσυρε πεζό και τον εγκατέλειψε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 08:22 Λαμία: Παραδόθηκε ο νεαρός οδηγός που παρέσυρε πεζό και τον εγκατέλειψε (φώτο αρχείου)

 Ο 26χρονος παρουσιάστηκε μόνος του στην Τροχαία και είπε ότι αυτός ήταν ο οδηγός του αυτοκίνητου, το οποίο όμως δεν είναι δικό του.

Την ώρα που οι αστυνομικοί της Τροχαίας συγκέντρωναν υλικό από κάμερες, που βρίσκονται κοντά στο σημείο της παράσυρσης, για να εξακριβώσουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου που χτύπησε και εγκατέλειψε έναν 56χρονο Λαμιώτη, στις 5:30'  το πρωί του Σαββάτου (25/12) στον κεντρικό δρόμο της Νέας Μαγνησίας, στην οδό Στυλίδος.

Ο οδηγός μετά την παράσυρση εγκατέλειψε το σημείο χωρίς να σταματήσει και να κατέβει να προσφέρει την οποιαδήποτε βοήθεια στον άνθρωπο που παρέσυρε, ο οποίος διακομίστηκε τραυματισμένος στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Παραδόθηκε μόνος του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport αργά το βράδυ του Σαββάτου παρουσιάστηκε στην τροχαία Λαμίας ένας 26χρονος, ο οποίος δήλωσε ότι αυτός ειναι οδηγός του αυτοκινήτου, που παρέσυρε τον 56χρονο το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο είπε ότι το αυτοκίνητο δεν ειναι δικό του.

Ο 26χρονος οδηγός συνελήφθη και το πρωί της Κυριακής αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση