«Έφυγε» από κορωνοϊό γνωστός Λαμιώτης επαγγελματίας και οικογενειάρχης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 08:04 «Έφυγε» από κορωνοϊό γνωστός Λαμιώτης επαγγελματίας και οικογενειάρχης

Νοσηλευόταν για 40 ημέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας…

Οι δυσάρεστες ειδήσεις από το μέτωπο του κορωνοϊού δεν ήταν δυνατόν να μη συνεχιστούν και τον καινούριο χρόνο, με τη Φθιώτιδα και τη Λαμία να πληρώνουν βαρύ φόρο στην πανδημία από τη μεγάλη ακόμη έξαρση του Νοεμβρίου!

Ειδικότερα, έγινε γνωστός ο θάνατος 58χρονου Λαμιώτη επαγγελματία και οικογενειάρχη, που νόσησε βαριά από την covid-19 μέσα στο Νοέμβριο.

Πάλεψε για σχεδόν 40 ημέρες στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίζουν, αφού επρόκειτο για εξαιρετικό άνθρωπο και επαγγελματία.

Είχε διακομιστεί στη ΜΕΘ Χαλκίδας στις 24 Νοεμβρίου, καθώς διασωληνώθηκε σε μια χρονική στιγμή που η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Λαμίας είχε καλυμμένα και τα 12 κρεβάτια, ενώ ακόμη 10 άτομα είχαν διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ και αναζητούσαν Εντατική σε όλη την Ελλάδα!

Γεμάτες οι ΜΕΘ

Δυστυχώς η ίδια πίεση παραμένει στην Εντατική τόσο της Λαμίας όσο και της Χαλκίδας με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι πρόκειται για σοβαρά περιστατικά που εκδηλώθηκαν πριν τα Χριστούγεννα και δεν έχουν σχέση με τη νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού.

Να σημειώσουμε ότι προς το παρόν οι εισαγωγές στην Κλινική ήπιας Νοσηλείας στο Πέτρινο κτίριο του Νοσοκομείου Λαμίας δεν παρουσιάζουν σημαντική άνοδο, κανείς όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα όσο μεταξύ των χιλιάδων μολύνσεων σε πολύ μεγάλο ποσοστό βρίσκονται και άνθρωποι που νοσούν από τη «δέλτα» μετάλλαξη.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση