Αν σκέφτεστε να βουτήξετε στη Στυλίδα για το Σταυρό, διαβάστε αυτό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 13:21 Αν σκέφτεστε να βουτήξετε στη Στυλίδα για το Σταυρό, διαβάστε αυτό

Δείτε τα δικαιολογητικά που ζητάει το Λιμεναρχείο για να επιτρέψει τη συμμετοχή σας…

Επείγουσα ανακοίνωση για την ενημέρωση όσων επιθυμούν να βουτήξουν για το Σταυρό στην Τελετή του Καθαγιασμού των Υδάτων στη Στυλίδα, εξέδωσε το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Ειδικότερα γίνεται αυστηρή προειδοποίηση σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ότι πρέπει να έχουν μαζί τους «Υπεύθυνη δήλωση και Βεβαίωση παθολόγου», διαφορετικά δε θα τους επιτραπεί να πέσουν στο νερό.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«1. Το Λιμεναρχείο Στυλίδας ενημερώνει τους επιθυμούντες να καταδυθούν κατά την καθιερωμένη τελετή καθαγιασμού των υδάτων, για την ανεύρεση του Τίμιου Σταυρού, που θα πραγματοποιηθεί στον λιμένα Στυλίδας, την Πέμπτη 06-01-2022 και ώρα 11:00 στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανείων, ότι θα πρέπει να δηλωθεί η συμμετοχή τους και να προσκομιστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (  Υπεύθυνη δήλωση και Βεβαίωση παθολόγου) στο Λιμεναρχείο Στυλίδας (τηλ. 2238023998-22329) το αργότερο μέχρι την 09:00 ώρα της 6ης Ιανουαρίου 2022 τηρουμένων των ισχυόντων έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού covid-19.

2. Στην μη τήρηση των προβλεπομένων, Υπηρεσία μας θα βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να μην επιτρέψει την συμμετοχή των επιθυμούντων στην εν λόγο τελετή.

3. Παρακαλούμε για την ταχεία ευρεία δημοσίευση του παρόντος».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση