Διακοπή στη δίκη του 45χρονου που κατηγορείται για το βιασμό 15χρονης μαθήτριας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 08:05 Διακοπή στη δίκη του 45χρονου που κατηγορείται για το βιασμό 15χρονης μαθήτριας

Την είχε οδηγήσει σε ερημική τοποθεσία πλησίον του ΣΣ Δαύλειας για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα ένστικτά του…

Διεκόπη για τις 23 Φεβρουαρίου 2022 η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας, του 45χρονου από τη Λιβαδειά που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης μαθήτριας τον Μάιο του 2021.

Το δικαστήριο ζήτησε την ανωμοτί κατάθεση της 15χρονης μαθήτριας που έπεσε θύμα του κατηγορούμενου, παρουσία παιδοψυχολόγου και δύο ανακριτικών υπαλλήλων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Στη δίκη που ξεκίνησε, κατέθεσαν οι γονείς της μικρής, ενώ απουσίαζαν τρεις ακόμη μάρτυρες κατηγορίας από το συγγενικό περιβάλλον του 45χρονου.

Ο τελευταίος, όπως αναφέρθηκε στο ΜΟΔ Λαμίας, κατηγορείται ακόμη και για μία απόπειρα βιασμού, υπόθεση που δεν έχει τελεσιδικήσει.

Στην υπόθεση της μικρής μαθήτριας, ο 45χρονος αντιμετωπίζει εκτός από την περίπτωση του βιασμού και τις κατηγορίες, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και της πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς στο κινητό του βρέθηκαν αρχεία, με ανάλογες φωτογραφίες και βίντεο.

Το χρονικό του τρόμου

Ο κατηγορούμενος είχε βρει την 15χρονη στο instagram όπου της παρουσιάστηκε ως γνωστός των γονιών της. Η ανήλικη κοπέλα είχε σχέση με ένα αγόρι στον Βόλο και ο 45χρονος προσφέρθηκε να την πάει εκεί να τον δει και να τη γυρίσει αυθημερόν και μάλιστα πριν τελειώσει το σχολείο, ώστε να μην καταλάβουν κάτι οι γονείς της.

Στο δρόμο για το Βόλο και συγκεκριμένα στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Δαύλειας, το ΙΧΦ που οδηγούσε ο κατηγορούμενος, έστριψε σε απόμερο χωματόδρομο και εκεί τη βίασε.

Στη συνέχεια την πήγε κανονικά στο αγόρι της και την γύρισε. Η κοπέλα εκείνη τη μέρα δε μίλησε καθώς είχε φοβηθεί πάρα πολύ. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής είχε διαρκώς βιντεοκλήση με το φίλο της, γιατί φοβόταν πως ο 45χρονος θα της κάνει και πάλι κακό. Εκείνος της έλεγε να μην μιλήσει γιατί «θα εκτεθεί η ίδια».

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Μαΐου και λίγες μέρες μετά, το μικρό κορίτσι κατήγγειλε το βιασμό του, ενώ στις 28 Μαΐου ο 45χρονος συνελήφθη.

Από τότε είναι προσωρινά κρατούμενος στις Φυλακές Τριπόλεως.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση