Λαμία: Στο εδώλιο σήμερα 45χρονος για το βιασμό 15χρονης μαθήτριας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 10:10 Λαμία: Στο εδώλιο σήμερα 45χρονος για το βιασμό 15χρονης μαθήτριας

Η ανατριχιαστική κατάθεση του κοριτσιού για όσα βίωσε μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορουμένου…

Ο εφιάλτης που έζησε στα χέρια 44χρονου - τότε - άνδρα που προσφέρθηκε να την πάει στο φίλο της στο Βόλο, αναβιώνει για 15χρονη μαθήτρια από τη Λιβαδειά, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει τον περασμένο Μάιο τη Βοιωτία, όταν και ήρθαν στο φως οι πράξεις του κατηγορούμενου σε βάρος ενός κοριτσιού που δεν είχε συμπληρώσει καν το 15ο έτος της ηλικίας του.

Η μικρή είχε γνωρίσει τον 44χρονο μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ο οποίος της συστήθηκε ως φίλος των γονιών της και αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της, προσφέρθηκε στις 17 του περασμένου Μάη να την πάει στο Βόλο προκειμένου να συναντήσει το φίλο της που διέμενε εκεί.

Το κορίτσι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μια αθώα κοπάνα θα κατέληγε σε εφιάλτη, καθώς στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Δαύλειας το ΙΧΦ που οδηγούσε ο κατηγορούμενος, έστριψε σε απόμερο χωματόδρομο και εκεί τη βίασε!

Μάλιστα οι σκηνές που περιέγραψε στο προανακριτικό στάδιο η ανήλικη σοκάρουν με την αγριότητα που της φέρθηκε προκειμένου να την υποχρεώσει σε συνουσία.

Ο 44χρονος συνελήφθη λίγες ημέρες αργότερα, καθώς το κορίτσι ήταν τρομοκρατημένο και αποκάλυψε τα όσα έγιναν με καθυστέρηση. Την πίεζε μάλιστα και ο ίδιος ο κατηγορούμενος να μην αποκαλύψει τα όσα είχαν γίνει γιατί «θα εκτεθεί η ίδια».

Το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα βαρύ και περιλαμβάνει τα κακουργήματα του βιασμού, την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αλλά και την πορνογραφία ανηλίκων, καθώς στο κινητό του βρέθηκαν αρχεία, με ανάλογες φωτογραφίες και βίντεο.

Ο 44χρονος από τις 28 Μαΐου είναι προσωρινά κρατούμενος στις Φυλακές Τριπόλεως.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση