Μακρακώμη: Δεν μπήκε σε λάθος σχολικό το κοριτσάκι αυτή τη φορά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 13:00 Μακρακώμη: Δεν μπήκε σε λάθος σχολικό το κοριτσάκι αυτή τη φορά

Για τεχνικούς λόγους επιβιβάστηκε η μαθήτρια σε άλλο λεωφορείο, χωρίς να υπάρξει καποιο πρόβλημα με την ασφάλειά της.

Η χθεσινή καταγγελία έγινε από τον πατέρα της μικρής στο LamiaReport όταν ενημερώθηκε από τη σύζυγό του, ότι το κοριτσάκι το μεσημέρι που επέστρεψε στο σπίτι της ειπε ότι πάλι της άλλαξαν λεωφορείο.

Τελικά μετά από επικοινωνία με την Δ/ντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτα Χουλιάρα και τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Δημήτρη Παπαναγιώτου διαπιστώθηκε ότι δεν έγινε κάποιο λάθος από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Η μαθήτρια της Α'  Δημοτικού το πρωί πηγαίνοντας στο σχολείο, για τεχνικούς λόγους, μεταφέρθηκε από το ένα σχολικό λεωφορείο στο άλλο για απόσταση διακοσίων μέτρων από το Γυμνάσιο μέχρι το Δημοτικό, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Το κοριτσάκι το είπε το μεσημέρι στους γονείς και έτσι έγινε η καταγγελία. Ωστόσο και ο πατέρας μετά την έρευνα που έκανε διευκρίνισε στο LamiaReport ότι για το χθεσινό περιστατικό δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Διαβάστε την απάντηση του Διευθυντή του Σχολείου:

«Με αφορμή το δημοσίευμα της Τετάρτης  9/02/2022 με τίτλο: « Φθιώτιδα: Έβαλαν σε λάθος σχολικό μαθήτρια Δημοτικού!» και για την αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζουμε ότι όσα αναφέρονται απέχουν από τα πραγματικά γεγονότα δημιουργώντας σύγχυση  και αρνητικές εντυπώσεις για την εικόνα της σχολικής μονάδας και το έργο των εκπαιδευτικών που μοχθούν καθημερινά για την πρόοδο των παιδιών.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε ότι ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας παρέλαβε το πρωί  9/02/2022 τη μαθήτρια από τόπο κατοικίας της προκειμένου να την μεταφέρει στο Δημοτικό Σχολείο Μακρακώμης. Φτάνοντας στηΜακρακώμη, πολύ κοντά στο σχολείο, διαπίστωσε μηχανική βλάβη στο λεωφορείο με αποτέλεσμα  ο οδηγός να μεταβιβάσει ο ίδιος τη μαθήτρια σε άλλο μαθητικό λεωφορείο προκειμένου να προσέλθει στο σχολείο. Αυτό άλλωστε προβλέπεται και από τη σύμβαση του ΚΤΕΛ.

Το μεσημέρι, με τη λήξη των μαθημάτωντο συγκεκριμένο λεωφορείο  -και αφού διορθώθηκε  η βλάβη-πραγματοποίησε  κανονικά το δρομολόγιό του με τους εκπαιδευτικούς να παραδίδουν με ασφάλεια τη μαθήτρια,όπως  και όλους τους μαθητές, στον οδηγό του λεωφορείου για τον προορισμό της, την Τσούκα Φθιώτιδας.

Παράκλησή μας οι πληροφορίες που δίνονται προς δημοσίευση πρώτα να διασταυρώνονται ως προς την εγκυρότητά τους».

Με εκτίμηση

Ο  Διευθυντής  του Σχολείου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση