Στυλίδα: Οι αγρότες έκλεισαν συμβολικά την παλαιά εθνική οδό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 15:48 Στυλίδα: Οι αγρότες έκλεισαν συμβολικά την παλαιά εθνική οδό

Σε συμβολικό κλείσιμο της παλαιάς εθνικής οδού στο ύψος της Στυλίδας και συγκεκριμένα στα φανάρια του Λιμανιού, προχώρησαν οι αγρότες από το Μπλόκο Πελασγίας που ενισχύεται από αγρότες από Στυλίδα και τη ΔΕ Εχιναίων.

«Μας τάξανε πολλά πράγματα ότι θα διευκολύνουν την αγροτική παραγωγή και την ακρίβεια, αλλά συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν», είπε στην κάμερα του LamiaReport o πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας Γιάννης Μαρούλης.

«Δεν είναι ο φυσικός μας χώρος η άσφαλτος αλλά τα χωράφια. Και η παρούσα Κυβέρνηση όπως και η προηγούμενη μας αναγκάσαν να βγούμε στους δρόμους», τονίζει από τη πλευρά του ο εκπρόσωπος του Αγροτικού Συλλόγου Κώστας Ζαρκαδούλας.

Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκε και η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, υποσχόμενη από την πλευρά του Δήμου κάθε βοήθεια απέναντι σε δίκαια και ρεαλιστικά προβλήματα.

Επίσης στο πλευρό των αγροτών βρίσκεται και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας με τον Πρόεδρο Γιώργο Οικονόμου να τονίζει ότι πολλά από τα προβλήματά τους είναι κοινά με αυτά των εργατών και των απλών υπαλλήλων.

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό των κινητοποιήσεων θα γίνουν και οι πρακάτω δράσεις:

Σάββατο, 19 Φλεβάρη, 12.00 «άνοιγμα» διοδίων στην Μαυρομαντήλα.

Κυριακή, 20 Φλεβάρη, 12.00, συμβολικό κλείσιμο της ΠΑΘΕ στον κόμβο Πελασγίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση