Λαμία: Πλήθος κόσμου στις Κυριακάτικες δειγματοληψίες στο ΚΕΥΠ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 08:08 Λαμία: Πλήθος κόσμου στις Κυριακάτικες δειγματοληψίες στο ΚΕΥΠ

Ξεπέρασαν τα 50 κρούσματα…

Στη είσοδο του Στρατοπέδου «Σχη Τσάκαλου» (ΚΕΥΠ), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαρτίου μία ακόμη δράση με δωρεάν rapid tests για την ανίχνευση της covid-19.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, φτάνοντας τα 817 δείγματα, εκ των οποίων τα 55 βρέθηκαν θετικά, διαμορφώνοντας το ποσοστό θετικότητας στο 6,74%.

Μόνο άλλες τρεις φορές έχει υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή σε δωρεάν rapid tests σε μία και μόνο δράση και είχαν πραγματοποιηθεί στην είσοδο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας τέλη Νοεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου. Για το 2022 ήταν η δράση με τα περισσότερα τεστ.

Η Υγειονομική Υπηρεσία του ΚΕΥΠ συνδράμει στον έλεγχο του γενικού πληθυσμού για κορωνοϊό από τις 18 Ιανουαρίου, έχοντας κάνει μέχρι σήμερα 7.912 δειγματοληψίες και έχοντας βρει 558 θετικά δείγματα (7,05%) σε 46 δράσεις.

Για το συγκεκριμένο σημείο τα 55 θετικά ήταν και ο μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων που έχουν βρεθεί σε μία και μόνο ημέρα, ωστόσο σε ποσοστό θετικότητας ήμασταν αρκετά χαμηλά σε σύγκριση με προηγούμενες ημέρες.

Το συγκεκριμένο σημείο λειτουργεί από Κυριακή μέχρι Παρασκευή τις ώρες 09:00’ με 15:00’.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση