Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Κυριακή στην Ανατολική Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 11:28 Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Κυριακή στην Ανατολική Φθιώτιδα

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος από ώρα 08:00’ έως 11:00’ στο ΔΔ Ανύδρου Στυλίδας και στην περιοχή του δρόμου ανάμεσα σε Στυλίδα και Καραβόμυλο.

Επίσης, θα γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στις 08:00 και στις 11:00, στο ΔΔ Καραβόμυλου, Νεράιδας και Λογγιτσίου, για να εκτελεστούν χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση