Η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της 4ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 20:29 Η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της 4ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 στο κτίριο του Οργανισμού Λιμένα Βόλου στον 2ο όροφο, η τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος από τον Υποναύαρχο Λ.Σ Χρήστο Κανάκη στην Πλοίαρχο Λ.Σ Βασιλική Κωνσταντά, η οποία παρέλαβε προσωρινά παράλληλα με τα καθήκοντά της ως Κεντρική Λιμενάρχης Βόλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ομιλία του απερχόμενου Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, έγινε ξεχωριστή αναφορά στην επιτυχημένη παρουσία των συναδέλφων του Λιμενικών στις φωτιές της Βόρειας Εύβοιας, όπως και στις καταστροφές από τις μεγάλες πλημμύρες στο νότιο τμήμα του νησιού της Στερεάς.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, γνωστός και από τη θητεία του στο εφετείο Λαμίας, Αχιλλέας Ζήσης, οι Διοικητές των τοπικών Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι Προϊστάμενοι των Λιμενικών Αρχών υπαγωγής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ (Χαλκίδας, Στυλίδας, Αιδηψού, Σκιάθου, Καρύστου, Κύμης), το προεδρείο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας, καθώς και τοπικοί φορείς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση