«Έφυγε» ξαφνικά 49χρονος Λιμενικός πατέρας ενός μικρού παιδιού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 09:12 «Έφυγε» ξαφνικά 49χρονος Λιμενικός πατέρας ενός μικρού παιδιού

Ο 49χρονος Θανάσης Δεσλής ήταν από τους καλύτερους διαιτητές της Α1 του Μπάσκετ…

Στα 49 του χρόνια «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή, ο Λιμενικός Θανάσης Δεσλής που υπηρετούσε στη Λιμενική Αρχή Γλύφας στη Φθιώτιδα.

Το τελευταίο διάστημα ο άτυχος Λιμενικός είχε πάρει απόσπαση στο νησί της Σύμης, όπου εν ώρα υπηρεσίας ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν στο λιμάνι, προφανώς από ανακοπή.

Όσοι βρισκόντουσαν κοντά του προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο ιατρείο του νησιού, δεν κατέστη όμως δυνατό να τον επαναφέρουν.

Ο Θανάσης Δεσλής ήταν από το Βόλο, παντρεμένος, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού. Όλοι ανεξαιρέτως μιλάνε για ένα θαυμάσιο παιδί, υπόδειγμα οικογενειάρχη, ο οποίος είχε ασχοληθεί και με τη διαιτησία στο μπάσκετ, φτάνοντας μέχρι την Α1 χάρη στην εξαιρετική του απόδοση. Μόλις πριν 2 χρόνια είχε εγκαταλείψει την ενεργό δράση, χωρίς όλα αυτά τα χρόνια να έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Οι συνάδελφοι του σε Φθιώτιδα, Μαγνησία και στον τελευταίο του σταθμό στη Σύμη, είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν από κοντά τους έναν τέτοιο άνθρωπο.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου.

Συλλυπητήρια μηνύματα

«Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Φθιώτιδος, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη όλων των μελών της για τον αδόκητο χαμό του εκλεκτού συναδέλφου Ανθυπασπιστή Λ.Σ. ΔΕΣΛΗ Αθανάσιου.

Επρόκειτο για έναν εξαιρετικό συνάδελφο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο Α ́Λ/Τ Γλύφας του Λιμεναρχείου Στυλίδας, όπου ασκούσε τα καθήκοντά του με ευσυνειδησία, στοιχείο που δεν είχε περάσει απαρατήρητο και από την τοπική κοινωνία.

Ο θάνατος τον βρήκε εν ώρα υπηρεσίας στο Λιμεναρχείο Σύμης όπου είχε αποσπαστεί πριν λίγες ημέρες. Η είδηση της απώλειάς του μας συγκλόνισε και θέλουμε να εκφράσουμε στην οικογένειά του τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στο βαρύτατο πένθος της».

Το ΔΣ

«Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Β. Σποράδων εκφράζει την θλίψη  της για τον θάνατο σε ώρα υπηρεσίας του συναδέλφου μας Ανθυπασπιστή Λ.Σ. ΔΕΣΛΗ Αθανάσιου, και  απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

 Ο Ανθυπασπιστής Λ.Σ. ΔΕΣΛΗΣ Αθανάσιος τα τελευταία χρόνια Υπηρετούσε στο Λ/Χ Στυλίδας / Α΄Λ/Τ  Γλύφας, ενώ για αρκετά έτη κατά το παρελθόν, υπηρέτησε και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και διακρινόταν για το ήθος του και τον επαγγελματισμό του. Προ ημερών είχε  αποσπασθείς στο Λιμεναρχείο Σύμης όπου και άφησε την τελευταία του πνοή κατά την εκτέλεση  Υπηρεσίας, βυθίζοντας μας όλους σε απέραντη θλίψη για τον απρόσμενο χαμό του».

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος ΡΑΓΑΖΟΣ Φίλιππος

Η Γενική Γραμματέας ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Αικατερίνη

Προσαρμοσμένη αναζήτηση