Στο πένθος και πάλι η εκπαίδευση στη Φθιώτιδα - «Έφυγε» ο Παναγιώτης Μεγαλιός

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 08:06 Στο πένθος και πάλι η εκπαίδευση στη Φθιώτιδα - «Έφυγε» ο Παναγιώτης Μεγαλιός

Η «καρδιά» του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας έπαψε να χτυπά.

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό, σημαδεύει την εκπαιδευτική κοινότητα στη Φθιώτιδα και τη Λαμία, με τον αιφνίδιο θάνατο του Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας, Παναγιώτη Μεγαλιού από ανακοπή.

Στα 65 του χρόνια τον πρόδωσε η καρδιά του αργά το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Ο Παναγιώτης Μεγαλιός ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και εκπαιδευτικός, που είχε καταφέρει να βοηθήσει σημαντικά την επαγγελματική εκπαίδευση, αγκαλιάζοντας σαν πατέρας τα παιδιά που επέλεγαν το σχολείο του για να φοιτήσουν.

Άνθρωπος δοτικός, σεμνός και καταρτισμένος, ήταν υπόδειγμα ήθους και αποτέλεσε πρότυπο για πολλούς μαθητές που βρέθηκαν υπό την καθοδήγησή του. Επίσης ήταν άριστος οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών.

Στο άκουσμα του αιφνίδιου χαμού του, η εκπαιδευτική κοινότητα πάγωσε μην μπορώντας να πιστέψει πως μετά την απώλεια του Θοδωρή Γεωργίου, μέσα σε λίγες ημέρες θα έχανε και τον Παναγιώτη Μεγαλιό.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου στη 1:00’ το μεσημέρι στον Ι.Ν. Παναγίας Δέσποινας Λαμίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί Στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Όλη η ομάδα του LamiaReport εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση