Μόνο στη Στερεά συνεχίζουν να πέφτουν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας από πελάτες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 08:37 Μόνο στη Στερεά συνεχίζουν να πέφτουν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας από πελάτες

61 από τα 71 πρόστιμα μέσα στο Μάιο…

Η χαλάρωση των μέτρων είχε ως αποτέλεσμα φαίνεται να χαλαρώσουν κα οι έλεγχοι, καθώς εδώ και εβδομάδες ο αριθμός των προστίμων έχει μειωθεί σημαντικά και μάλιστα σε ορισμένες περιοχές έχει μηδενιστεί.

Στη μοναδική ίσως Περιφέρεια, όπου συνεχίζουν και πέφτουν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας από πελάτες καταστημάτων και ιδιοκτήτες, είναι στη Στερεά.

Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε ότι παρά το γεγονός ότι το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για τη Δευτέρα 9 Μαΐου ανακοίνωσε 92.479 ελέγχους, οι παραβάσεις ήταν μόλις 10.

Οι 4 από αυτές αφορούσαν για γενική μη χρήση μάσκας, οι άλλες 6 αντιστοιχούν σε παραβάσεις εντός ιδιωτικών επιχειρήσεων και όλες είναι στη Στερεά και αφορούν μη χρήση μάσκας, από πελάτες καταστημάτων.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι για την Κυριακή 8/5 τα πρόστιμα ήταν 9 και τα 8 ήταν στη Στερεά.

Σάββατο 7/5, 8 πρόστιμα και τα 8 στη Στερεά.

Παρασκευή 6/5, 8 πρόστιμα, τα 7 στη Στερεά.

Πέμπτη 5/5, 11 πρόστιμα, τα 8 στη Στερεά.

Τετάρτη 4/5, 7 πρόστιμα, τα 6 στη Στερεά.

Τρίτη 3/5, 9 πρόστιμα, τα 7 στη Στερεά.

Δευτέρα 2/5, 6 πρόστιμα και τα 6 στη Στερεά.

Κυριακή 1/5, 7 πρόστιμα τα 5 στη Στερεά.

Σύνολο 71 πρόστιμα και τα 61 στη Στερεά (86%)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση