ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 7 oC
Αναζήτηση:

Έσπασε δέντρα, σήκωσε σκεπές και τσιμέντα το μπουρίνι στο Δήμο Μακρακώμης (ΦΩΤΟ)

Έσπασε δέντρα, σήκωσε σκεπές και τσιμέντα το μπουρίνι στο Δήμο Μακρακώμης (ΦΩΤΟ)

Ζημιές σε καλλιέργειες με φυστικιές…

Μπουρίνι έπληξε το απόγευμα της Παρασκευής (1/7) περιοχές του Δήμου Μακρακώμης, μέχρι τα όρια με το Δήμο Δομοκού.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Πάνο Κοντογεώργο, με τον οποίο επικοινώνησε το LamiaReport, από τη Μακρακώμη μέχρι και το Τρίλοφο, είχαμε δυνατή βροχή που συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους, με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετές ζημιές.

Στο Τρίλοφο, ο αέρας σήκωσε σκεπές.

Μεγάλο δέντρο πήρε επικίνδυνη κλίση, σηκώνοντας τα τσιμέντα. Ήδη γίνονται ενέργειες από το Δήμο για να κοπεί και να απομακρυνθεί.

Η πυροσβεστική επενέβη σε Μάκρη, Μακρακώμη και Πλατύστομο για κοπές κλαδιών, καθώς έσπασαν αρκετά δέντρα.

Στο Αρχάνι, έσπασαν δέντρα κι έπεσανπάνω στα μνήματα.

Τέλος στη Μάκρη, δυστυχώς είχαμε ζημιές στις φυστικιές που ήταν γεμάτες καρπό.

Μεγάλα κλαδιά τα σήκωσε ο αέρας, ρίχνοντας τον καρπό στο έδαφος.

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στην Μαγνησία για πλημμύρες – «Αν βρίσκεστε στην Πλατανιά, ανεβείτε σε υψηλότερους ορόφους»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στην Μαγνησία για πλημμύρες – «Αν βρίσκεστε στην Πλατανιά, ανεβείτε σε υψηλότερους ορόφους»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Λαμία: Υπό καταρρακτώδη βροχή η κατάθεση στεφάνων στον Εύζωνα Πολεμιστή για την 28η Οκτωβρίου (ΦΩΤΟ)
«Έφυγε» η γιατρός Αλίκη Κατσάνου - Η αναισθησιολόγος της ιστορικής Κλινικής «Μητέρα» στη Λαμία
Λαμία: Δεν θα γίνει η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου λόγω κακοκαιρίας