Θανάσης Καρακάντζας: Παραίτηση με… «ουρά»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 08:04 Θανάσης Καρακάντζας: Παραίτηση με… «ουρά»

Τώρα ανοίγει ο φάκελος της αιφνιδιαστικής παραίτησης του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας και όπως όλα δείχνουν έρχονται αποκαλύψεις....

Πριν από λίγες ημέρες έπεσε σαν "βόμβα" στην τοπική κοινωνία η είδηση για την ξαφνική παραίτηση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό, ο Θανάσης Καρακάντζας υπέβαλλε ο ίδιος την παραίτησή του για «προσωπικούς λόγους», όπως ανέφερε και η επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Μετά την αιφνίδια παραίτηση ακούστηκαν και συζητήθηκαν πολλά. Κάποιοι είπαν ότι λόγοι υγείας ανάγκασαν τον Αντιπεριφερειάρχη να παραιτηθεί. Όμως την ίδια στιγμή οργίαζαν οι φήμες για ανάρμοστη συμπεριφορά του Θανάση Καρακάντζα σε συμβασιούχο υπάλληλο της Περιφέρειας.

Ο ίδιος μέχρι σήμερα δεν θέλησε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, ωστόσο από το περιβάλλον έκαναν λόγο για συκοφαντίες. Μάλιστα κάποιοι είπαν ότι "του την έστησαν" για να τον "τελειώσουν" πολιτικά, τονίζοντας ότι όταν έρθει η ώρα θα βγουν στη φόρα και ονόματα.

Απαντά με μήνυση

Σήμερα (6/7) ο Θανάσης Καρακάντζας διά μέσω της δικηγόρου του κ. Νάντιας Β. Γώγουλου, ενημερώνει ότι θα υποβάλει μήνυση σε βάρος προσώπου, που κατά τη γνώμη του, ευθύνεται για την παραίτησή του.
 
Από τη δήλωση της πληρεξούσιας δικηγόρου φαίνεται όμως ότι το άτομο που έχει καταγγείλει τον κ. Καρακάντζα είναι συγκεκριμένο και με την κατάθεση της μήνυσης θα πέσει φως και στο περιεχόμενο της καταγγελίας που ώθησε σε παραίτηση τον μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας.

Διαβάστε τη δήλωση της δικηγόρου για την κατάθεση της μήνυσης:

«Με αφορμή την εξέλιξη και αιτία το ιστορικό της παραίτησης του τέως Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάντζα , έλαβα την εντολή ως πληρεξούσια δικηγόρος του , να καταθέσω μήνυση εις βάρος του προσώπου  που , κατά τη γνώμη του , ευθύνεται για την παραίτησή του. Ο κ. Καρακάντζας θα προτείνει ως μάρτυρες όσους ο ίδιος κρίνει ότι θα ρίξουν φως  και θα αναδείξουν την αλήθεια της υπόθεσης».

Όπως μπορεί να συμπεραίνει κανείς από τα παραπάνω η υπόθεση τώρα ξεκινάει, το ρεπορτάζ τρέχει και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση