Λαμία: Έπιασαν τους ανήλικους κλέφτες μέσα στο σπίτι - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 08:36 Λαμία: Έπιασαν τους ανήλικους κλέφτες μέσα στο σπίτι - ΒΙΝΤΕΟ

Στα πράσα πιάστηκαν οι νεαροί "ποντικοί" από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.και της Άμεσης Δράσης.

Ο λόγος για δυο 16χρονους ρομά οι οποίοι λίγο πριν τις 10:00΄ το βράδυ της Παρασκευής "μπούκαραν" σε ισόγειο σπίτι στην οδό Βελισσαρίου στη Λαμία, κοντά στη στάση "Μποβιάτσου" στη συμβολή με την οδό Υψηλάντη.

Κάποιος γείτονας είδε τους "ποντικούς" την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι παραβιάζοντας τις μπαλκονόπορτες και ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που μόλις οι διαρρήκτες τους κατάλαβαν την "κοπάνησαν" από την πίσω πλευρά του σπιτιού.

Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Άμεση Δράση, τους εντόπισαν σε ένα πάρκινγκ και τους συνέλαβαν.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν πήραν κάτι από το σπίτι, ωστόσο αυτό που αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport οι συγκεκριμένοι νεαροί διαρρήκτες έχουν συλληφθεί δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες φορές για κλοπές και διαρρήξεις.

Δείτε βίντεο του LamiaReport από τη στιγμή των αναζητήσεων και της καταδίωξης στην οδό Υψηλάντη στον κόμβο της Άνοιξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση