Τούμπαρε αυτοκίνητο έξω από τη Λαμία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 07:40 Τούμπαρε αυτοκίνητο έξω από τη Λαμία - Δείτε εικόνες

Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε ο οδηγός από άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και πυροσβέστες. 

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στον καινούργιο δρόμο Ε65 που συνδέεται με τον ΠΑΘΕ στο 205 χλμ έξω από τη Λαμία.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το αυτοκίνητο κινούταν στο νότιο τμήμα του νέου αυτοκινητόδρομου Ε65, από τον κόμβο του Σταυρού προς την εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών.

Λίγο πριν βγει στην εθνική οδό ο οδηγός, από άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο αφού χτύπησε στις μπάρες κατέληξε αναποδογυρισμένο μέσα στο δρόμο, όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες. 

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την ΠΥ Λαμίας και από την 7η ΕΜΑΚ οι οποίοι απεγκλώβισαν τραυματισμένο τον οδηγό, ηλικίας περίπου 45 ετών.

Τον τραυματία παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ και τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Β' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση