Συναγερμός για πυρκαγιά στην Αμαλιάπολη - Ζημιές σε αυτοκίνητα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 12:17 Συναγερμός για πυρκαγιά στην Αμαλιάπολη - Ζημιές σε αυτοκίνητα

Έτρεχαν να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα - Χάρη στην άμεση και ψύχραιμη κινητοποίηση κάποιων κατοίκων πρόλαβαν τα χειρότερα.

Συναγερμός σήμανε στις 11:00΄ το πρωί της Κυριακής στην Αμαλιάπολη (Νέα Μιτζέλα) της Μαγνησίας, όταν ξαφνικά ο καπνός "έπνιξε" μια συνοικία κοντά στο μεγάλο πάρκινγκ της κωμόπολης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε μέσα σε κατοικημένη περιοχή με τις φλόγες να τυλίγουν γρήγορα κάποια αυτοκίνητα, ενώ επεκτάθηκαν και σε παρακείμενο οικόπεδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στο σημείο επικράτησε πανικός με τους κάτοικους να προσπαθούν να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα που ήταν στο σημείο για να τα γλιτώσουν από τις φλόγες.

Η άμεση κινητοποίηση κάποιων κατοίκων ήταν αυτή που περιόρισε την πυρκαγιά μέχρι να έρθουν οι πυροσβέστες από τον Αλμυρό και να τη σβήσουν.

Ωστόσο οι φλόγες πρόλαβαν και έκαναν ζημιές σε τρία αυτοκίνητα και στον περιβάλλοντα χώρο κατοικίας, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση