Πνίγηκε ενώ έκανε το μπάνιο του στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 18:01 Πνίγηκε ενώ έκανε το μπάνιο του στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (φωτογραφία αρχείου)

Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες αλλά δεν τα κατάφερε…

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή (17/7), από τη θαλάσσια περιοχή Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας στο Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο, 85χρονος Έλληνας.

Αρχικά στον 85χρονο δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες για να ανανήψει και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής – τοξικολογικής εξέτασης στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση