Μετωπική σύγκρουση με δύο νεκρούς και μία τραυματία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 08:02 Μετωπική σύγκρουση με δύο νεκρούς και μία τραυματία (ΦΩΤΟ αρχείου)

Χρειάστηκε η παρέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβίσουν νεκρούς και τραυματία - 90χρονος ο οδηγός του ενός αυτοκίνητου.

Τραγωδία στην άσφαλτο, με τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε στη ζωή σε δύο ανθρώπους, ενώ ένα ακόμη άτομο τραυματίστηκε, σημειώθηκε στις 10:00΄ το πρωί της Δευτέρας (18/7) στην εθνική οδό Ιτέας - Αντιρρίου, μετά το Γαλαξίδι στη θέση «Χαμοπάσα».

Κάτω από άγνωστες, προς το παρόν, συνθήκες, δύο ΕΙΧ που κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις, συγκρούστηκαν μετωπικά.

Νεκρός είναι ο 90χρονος οδηγός και η 73χρονη συνοδηγός του ενός οχήματος που είχε κατεύθυνση προς Ιτέα, ενώ η οδηγός του δευτέρου οχήματος που πήγαινε προς Αντίρριο τραυματίστηκε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Άμφισσας.

Και τα τρία άτομα χρειάστηκαν την επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν, δυνάμεις της οποίας έφτασαν στο σημείο με έξι πυροσβέστες και τρία οχήματα.

Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα, διενεργεί το ΑΤ Ιτέας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση