Ακρωτηριάστηκε άνδρας στις γραμμές του τραίνου
Τον χτύπησε διερχόμενη αμαξοστοιχία…
Ατύχημα με το σοβαρό τραυματισμό ενός 45χρονου άνδρα, που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, είχαμε το βράδυ του Σαββάτου (23/7) στην περιοχή της Θήβας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η αμαξοστοιχία 887 που είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 8 το βράδυ από το Λειανοκλάδι με προορισμό την Αθήνα, γύρω στις 10:00’ στο ύψος της Θήβας, παρέσυρε 45χρονο Ρομά, που για άγνωστους λόγους βρισκόταν πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να ακρωτηριασθεί στο κάτω άκρο!
Άμεσα στο σημείο εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο ΓΝ Θήβας κι από κει στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός στην Αθήνα αφού η κατάστασή του ήταν σοβαρή.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΑΤ Θηβών, ενώ η αμαξοστοιχία συνέχισε με μισή ώρα καθυστέρηση το ταξίδι της για το σταθμό της Αθήνας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θα δεχθεί Ευχές ο Φθιώτιδος Συμεών για την ονομαστική του εορτή: «Δεν θέλω δώρα, μόνο την προσευχή και την αγάπη σας»
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου - Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.
Φθιώτιδα: Βγήκαν εκτός δρόμου και έπεσαν πάνω στις ελιές - Διαλύθηκε το αυτοκίνητο
Εκτροπή σκούρου Ford Focus με μεγάλη ταχύτητα στον δρόμο Λιβανάτες - Αταλάντη. Άγνωστη η τύχη των επιβαινόντων καθώς δεν έγινε καμία κλήση σε Αστυνομία ή ΕΚΑΒ
Καιρός: Χειμερινή… ανατροπή μετά τις υψηλές θερμοκρασίες - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Χωρισμένη στα δύο είναι η χώρα σήμερα και αύριο, με το φθινόπωρο να επικρατεί στα δυτικά και βορειοδυτικά, ενώ στα νότια και ανατολικά κυριαρχεί το καλοκαίρι.
Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο αρχαιολόγος Γιάννης Λώλος
Δίδασκε στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Αλλάζουν τα ηλικιακά όρια στους παιδικούς σταθμούς, αυξάνονται οι θέσεις στους βρεφονηπιακούς
Από την ηλικία των 2 ετών θα μπορούν να μεταβαίνουν τα παιδιά από τους βρεφικούς στους παιδικούς σταθμούς, καθώς το σχετικό όριο μειώνεται από τα 2,5 έτη που ίσχυε μέχρι σήμερα.