Συναγερμός για πυρκαγιά στο Αυλάκι Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 14:10 Συναγερμός για πυρκαγιά στο Αυλάκι Στυλίδας

Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής...

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη 1:30΄ το μεσημέρι της Κυριακής στην είσοδο του χωριού, στο πρανές πάνω από το δρόμο Λαμίας - Στυλίδας.

Οι φλόγες άρχισαν να καίνε χορτοδασική έκταση και ελιές, και να επεκτείνονται γρήγορα λόγω των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών και οι κάτοικοι του χωριού έβλεπαν τις φλόγες να είναι πολύ κοντά στα σπίτια.

Ευτυχώς οι πυροσβέστες από το Κλιμάκιο της Στυλίδας, αλλά και από Λαμία έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και κατάφεραν να "πιάσουν" τη φωτιά και να την οριοθετήσουν πριν αυτή πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Άμεση ήταν και η κινητοποίηση του προέδρου της κοινότητας Νίκου Τσικρικώνη, καθώς και του Αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Στυλίδας Δημήτρη Ψάρρη.

Η πυρκαγιά λίγο αργότερα τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο και δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας για τους κατοίκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση