Στόχος εμπρηστών το Αυλάκι Στυλίδας; - Δείτε εικόνες!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 08:05 Στόχος εμπρηστών το Αυλάκι Στυλίδας; - Δείτε εικόνες!

«Όλα δείχνουν ανθρώπινο χέρι. Θα πάρουμε τα μέτρα μας και θα βγάλουμε περιπολίες...», είπε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Στυλίδας Δημήτρης Ψάρρης.

Το πρωί της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην είσοδο του χωριού σε πρανές πάνω από το δρόμο Λαμίας - Στυλίδας και ευτυχώς χάρη την άμεση κινητοποίηση την πυροσβεστικής κατάφεραν να τη σβήσουν πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις (δείτε εδώ).

Νέα πυρκαγιά το σούρουπο

Πέφτοντας το σκοτάδι εκδηλώθηκε δεύτερη πυρκαγιά, αυτή τη φορά πάνω από το χωριό κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου. Οι φλόγες άρχισαν να καίνε αγροτοδασική έκταση, ωστόσο η κινητοποίηση των κατοίκων και της πυροσβεστικής ήταν και πάλι άμεση.

Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβέστες από Στυλίδα και Λαμία, ενώ από την πρώτη στιγμή έσπευσαν για βοήθεια πολλοί κάτοικοι εθελοντές με επικεφαλής τον πρόεδρο της κοινότητας Νίκο Τσικρικώνη, και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Στυλίδας Δημήτρη Ψάρρη.

Στις επόμενες φωτογραφίες βλέπετε τον Αντιδήμαρχο να παλεύει με τις φλόγες, όπως έκαναν και πολλοί άλλοι κάτοικοι του χωριού μέχρι να έρθουν οι πυροσβέστες.

«Φυσικά και δεν είναι τυχαίο να έχουμε σήμερα δυο πυρκαγιές σε δυο διαφορετικά σημεία, πολύ κοντά στο χωριό. Όλα δείχνουν ανθρώπινο χέρι. Θα πάρουμε τα μέτρα μας και θα βγάλουμε περιπολίες για να σώσουμε τα σπίτια μας και τις περιουσίες μας. Ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο της κοινότητας και στους κατοίκους εθελοντές για την άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες μας...», είπε μιλώντας στο LamiaReport ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Στυλίδας Δημήτρης Ψάρρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση