Λαμία: Αυτοκίνητο μπήκε σε κατάστημα - Τροχαίο σε διασταύρωση με τραυματία (Εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 07:32 Λαμία: Αυτοκίνητο μπήκε σε κατάστημα - Τροχαίο σε διασταύρωση με τραυματία (Εικόνες)

Ευτυχώς το μαγαζί εκείνη την ώρα ήταν κλειστό…

Σύγκρουση δυο ΙΧΕ, είχαμε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/7), στη διασταύρωση Κανάρη και Παπαφλέσσα στη Λαμία, με τον τραυματισμό ενός ατόμου. Μάλιστα το ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα, κατέληξε στη βιτρίνα καταστήματος που ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν κλειστό και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα!

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 12:30’ όταν το ασημί Corsa παραβίασε το STOP της Κανάρη κι εμβολίστηκε από το μπλε Renault που κινούνταν κανονικά επί της Παπαφλέσσα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το πρώτο όχημα έχασε την πορεία του προσκρούοντας σε βιτρίνα καταστήματος που όπως σημειώσαμε - ευτυχώς - ήταν κλειστό εκείνη την ώρα. Το ίδιο ισχύει και για το γεγονός ότι δε βρισκόταν πεζός εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο, ενώ τυχερό στάθηκε και παρκαρισμένο ΙΧ, στο οποίο μάλιστα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα μικρό παιδάκι, από το οποίο πέρασε ξυστά το Corsa.

Ο οδηγός του πάντως τραυματίστηκε και παρέμεινε στη θέση του μέχρι να έρθουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τα γειτονικά σπίτια βγήκαν δυο νοσηλεύτριες και έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο οδηγό περιμένοντας μαζί του το ΕΚΑΒ.

Όπως τόνισαν περίοικοι στο LamiaReport πρόκειται για εξαιρετικά επικίνδυνη διασταύρωση που μέχρι πρότινος είχε τα γνωστά «μάτια της γάτας» για την βραδυπορία των οχημάτων που κατεβαίνουν την Κανάρη, ωστόσο τα περισσότερα έχουν ξεκολλήσει και είναι αρκετοί οι οδηγοί που δεν βλέπουν το STOP και γίνονται συχνά ατυχήματα.

Δείτε βίντεο:

Την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε η Τροχαία Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση