Το ευχαριστώ Παπαθωμά και Σταθά για την πυρκαγιά στο Δίστομο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 08:34 Το ευχαριστώ Παπαθωμά και Σταθά για την πυρκαγιά στο Δίστομο

Για δύσκολη νύχτα στην περιοχή του διστόμου κάνει λόγο η Αντιπεριφερειαρχής Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ωστόσο δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές για το γεγονός ότι δεν είχαμε ανθρώπινη απώλεια ή περιουσίας.

«Ευχαριστώ όλους όσους δώσαμε μαζί αυτή την μάχη.Ευχαριστώ τους πυροσβέστες και τους πιλότους των εναέριων μέσων που επιχειρούσαν με τόσο ισχυρούς ανέμους,την Πολιτική μας Προστασία,τον Δήμο ,τους εθελοντές μας,για τον άριστο συντονισμό και την εξαιρετική συνεργασία.

Κανένας άνθρωπος δεν κινδύνεψε κανένα σπιτι δεν κάηκε.Το βράδυ που ερχεται θα είναι δύσκολο .Θα είμαστε στις θέσεις μας όλοι θεματοφυλακες της ΖΩΗΣ.#Δίστομο Βοιωτίας

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς ευχαριστεί τον Υπουργό κ. Στυλιανίδη και τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής για την αποστολή όλων των διαθέσιμων εναέριων μέσων.

«Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Δίστομο μετά από 5 ώρες υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά ευχαριστώ τ εθελοντές του Δήμου του αλουμινίου τους πυροσβέστες κ ιδιαίτερα τον υπουργό κ Στυλιανίδη κ τον αρχηγό της πυροσβεστικής που έστειλαν άμεσα ότι διαθέσιμο εναέριο μέσο υπήρχε....!!!

Σημειώνουμε ότι από τη ΓΕΠΑΔ Στερεάς ανακοινώθηκε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Διστόμου - Αντίκυρας, αποκαταστάθηκε και διεξάγεται κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση