Λαμία: Αυτοκίνητο λαμπάδιασε εν κινήσει - Εκρήξεις τη νύχτα στον περιφερειακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 07:30 Λαμία: Αυτοκίνητο λαμπάδιασε εν κινήσει - Εκρήξεις τη νύχτα στον περιφερειακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναστάτωση στην περιοχή, βγήκαν οι άνθρωποι στα μπαλκόνια και στις αυλές τρομαγμένοι…

Στο πόδι σηκώθηκε η γειτονιά στον περιφερειακό δρόμο του Αγίου Λουκά στην οδό Τυμφρηστού στο ύψος περίπου της Αγίας Σοφίας, από πυρκαγιά σε ΙΧΕ.

Ήταν 40 λεπτά περίπου μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Τρίτη (2/8), όταν ακούστηκαν εκρήξεις, ενώ γρήγορα αναδύθηκε μυρωδιά καμένου στην περιοχή.  

Ένα αυτοκίνητο smart είχε παραδοθεί στις φλόγες και ο ιδιοκτήτης του προσπαθούσε με ότι είχε να τις περιορίσει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το μικρό όχημα έβγαζε ένα περίεργο θόρυβο και κάποια στιγμή άρχισαν να πετιούνται σπίθες από πίσω πριν πάρει φωτιά και ακινητοποιηθεί.

Δείτε βίντεο:

Δύο οχήματα της Π.Υ. Λαμίας με έξι πυροσβέστες έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και κατέσβεσαν πλήρως την πυρκαγιά, ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς στο πίσω μέρος του.

Δύο πληρώματα της αστυνομίας σταμάτησαν την κυκλοφορία στο δρόμο προκειμένου να διευκολύνουν τα πυροσβεστικά και να μην κινδυνεύσουν άλλα οχήματα.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση