Λαμία: Τροχαίο με τραυματισμό μέσα στην πόλη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 08:38 Λαμία: Τροχαίο με τραυματισμό μέσα στην πόλη (ΦΩΤΟ)

Σταμάτησε για να παρκάρει προπορευόμενο αυτοκίνητο και έπεσε από πίσω άλλο όχημα…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:15' το πρωί της Πέμπτης (4/8) στην οδό Παπαποστόλου στην ρεύμα προς Λαμία, με την εμπλοκή δύο οχημάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο οδηγός του Renault σταμάτησε προκειμένου να παρκάρει το αυτοκίνητο που προπορευόταν και δέχτηκε γερό χτύπημα από πίσω από το citroen που ακολουθούσε.

Ο οδηγός του πρώτου οχήματος από το τράνταγμα, ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κι ακινητοποιήθηκε εντός του οχήματός του. Διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο και με προσοχή τον έβαλαν στο φορείο ώστε να τον μεταφέρουν στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Η οδηγός του μαύρου citroen δεν χτύπησε από την πρόσκρουση.

Για λίγη ώρα και μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα, η κυκλοφορία διεξαγόταν από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας με ρύθμιση από την Τροχαία Λαμίας που ανέλαβε και την καταγραφή του συμβάντος.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση