Τι έδειξαν τα rapid tests σε Λαμία και Δήμο Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 13:17 Τι έδειξαν τα rapid tests σε Λαμία και Δήμο Δομοκού

Σαφώς λιγότερα θετικά δείγματα στην covid-19, ανέδειξαν οι δειγματοληψίες των ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ την Τρίτη 9 Αυγούστου σε Λαμία και Δήμο Δομοκού.

Ειδικότερα σε σύνολο 377 τεστ στη Λαμία (160 στα Γαλανέικα και 217 στην ΠΕΛ), βρέθηκαν 37 θετικά, όταν το προηγούμενο 24ωρο είχαν αναδειχθεί 70 κρούσματα σε 608 τεστ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ τα θετικά ήταν 65 (μαζί με όσα άτομα ήταν θετικά και θέλησαν να επανεξεταστούν), ενώ τη Δευτέρα είχαν βρεθεί 122!

Σύμφωνα με το Δήμο Λαμιέων τα θετικά αντιστοιχούν σε άτομα ηλικίας από 5 έως 76 ετών και συνολικά σε 35 άνδρες και 30 γυναίκες (σύμφωνα με το σύνολο που παρουσιάζει ο ΕΟΔΥ).

Επίσης την Τρίτη, Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ βρέθηκε στο Δήμο Δομοκού. Σε εννέα (9) rapid test που έγιναν στο Νέο Μοναστήρι, δε βρέθηκε θετικό δείγμα στον ιό και σε 24 τεστ που έγιναν στην κεντρική πλατεία Δομοκού, είχαμε ένα (1) θετικό που αντιστοιχούσε σε μωρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση