Ειρηνική διαμαρτυρία έξω από τη Μονή Κουτσουρού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 10:41 Ειρηνική διαμαρτυρία έξω από τη Μονή Κουτσουρού

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν απαράδεκτη συμπεριφορά και παράλογες αξιώσεις των Μοναχών…

Ανακοίνωση - Πρόσκληση για ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξωθεν της Μονής Κουτσουρού, απευθύνουν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων της περιοχής, απέναντι στην «απαράδεκτη συμπεριφορά και τις παράλογες αξιώσεις των Μοναχών», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα (22-8-2022) στις 18:00’.

Η Επιτροπή Αγώνα αναφέρει επίσης τα παρακάτω:

«Ο Μητροπολίτης Θεόκτιστος και ο Πρωτοσύγκελος Μουλατσιώτης, με πολιορκητικό κριό την ηγουμένη Μαριάμ, επιχειρούν με ανοίκειο τρόπο, στο όνομα της Παναγίας, να οικειοποιηθούν 32.000 στρέμματα Δημόσιων και ιδιωτικών εκτάσεων, παράνομα και καταχρηστικά, χωρίς κανένα τίτλο ιδιοκτησίας, στα όρια 6 Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Δωρίδας. Σύμμαχός τους η ολιγωρία των αρμόδιων Αρχών και Υπηρεσιών. Στα σκοτεινά τους σχέδια θα μας βρουν απέναντι. Ζητάμε τη συνδρομή και τη συμπαράστασή σας, για το καλό του Μοναστηριού και των κατοίκων της περιοχής».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση