Μπουρίνι σάρωσε τη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 08:08 Μπουρίνι σάρωσε τη Φθιώτιδα

Άνοιξαν οι ουρανοί στη Λαμία - Έπεσαν δέντρο πλημμύρισαν δρόμοι…

Με έντονη βροχόπτωση και δεκάδες κεραυνούς, η κακοκαιρία έπληξε την κεντρική Ελλάδα και ειδικά τη Φθιώτιδα.

Μέσα στο «μάτι» του καιρού και η Λαμία, με καταιγίδα που συνοδεύτηκε επίσης από πολλούς κεραυνούς ακόμη και μέσα στον αστικό ιστό, ενώ σε κάποιες περιοχές έπεσε και χαλάζι, όπως στο ύψος της Μαυρομαντήλας που είναι τα διόδια της εθνικής οδού!

Λόγω της νεροποντής, έληξε πιο σύντομα η περιπολία των πυροσβεστικών οχημάτων που παρέμειναν σε επιφυλακή για την παροχή βοήθειας σε περίπτωση άντλησης υδάτων ή άλλων προβλημάτων.

Παρεμβάσεις από τα συνεργεία του Δήμου και της ΔΕΥΑΛ χρειάστηκαν στην οδό Παπαποστόλου και στη Λεωφόρο Καλυβίων, όπου υπήρχε μεγάλη ροή υδάτων.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής κρίθηκε αναγκαία, όταν έπεσε δέντρο στο ύψος της ΔΕΥΑΛ, στην οδό Παπαποστόλου, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Δέντρο έπεσε και στην οδό Μήλων στους γνωστούς "Μύλους του Μουζέλη"

Επίσης στη διασταύρωση Σανατορίου είχαμε τροχαίο ατύχημα (Δείτε ΕΔΩ).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων, υπήρξαν ειδικές οδηγίες σε όλα τα πληρώματα Πυροσβεστικής και Αστυνομίας για την προστασία τους από την εκδήλωση κεραυνών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση