Κεραυνοί έπεσαν μέσα στα σπίτια στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 08:22 Κεραυνοί έπεσαν μέσα στα σπίτια στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς ρεύμα συνοικίες και κομμάτι του δημοτικού φωτισμού στη βόρεια Λαμία…

Δεκάδες χωρίς υπερβολή ήταν οι κεραυνοί που έπεσαν ακόμη και εντός του αστικού ιστού στη Λαμία το απόγευμα της Δευτέρας (22/8).

Επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις της ΕΜΥ το μπουρίνι χτύπησε με σφοδρότητα περιοχές της Ανατολικής Στερεάς μεταξύ αυτών και την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Κεραυνός έπεσε στην περιοχή της Αμφιθέας πλησίον των σπιτιών στην οδό Στρογγυλάκου με αποτέλεσμα να πέσει το ρεύμα σε ηλεκτρικές συσκευές.

Χωρίς ρεύμα

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από το κομμάτι από το Δημαρχείο στην οδό Κωστή Παλαμά και μπροστά από τα σχολικά συγκροτήματα του 1ου και 4ου Γυμνασίου - Λυκείου που είναι χωρίς δημοτικό φωτισμό και μέχρι την οδό Στάμου που διασταυρώνεται με την Στρογυλλάκου.

Δείτε το βίντεο:

Κεραυνός όμως έπεσε και σε πολυκατοικία στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας σύμφωνα με αναγνώστη του LamiaReport. Έπεσε το ρεύμα και έσπασε ακόμη και κομμάτι από μάρμαρο που περικλείει το μπαλκόνι του.

«Ήταν σαν να έγινε κάποια μεγάλη έκρηξη και ταυτοχρόνως να γίνεται και σεισμός», μας περιέγραψε τις στιγμές που έζησε ο άνθρωπος που δεν είχε ξαναζήσει κάτι παρόμοιο!

Χωρίς ρεύμα από την ώρα των κεραυνών, όπως επιβεβαιώνουν αναγνώστες του LamiaReport, είναι συνοικίες, στην οδό Εκκλησιών, στους Αγίους Θεοδώρους και στον Αφανό Λαμίας.

Διαβάστε επίσης: «Μπουρίνι σάρωσε τη Φθιώτιδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση