Υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι: Περιπτερού παρέδωσε πορτοφόλι με σημαντικό χρηματικό ποσό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 10:25 Υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι: Περιπτερού παρέδωσε πορτοφόλι με σημαντικό χρηματικό ποσό

Άνηκε σε νεαρό πολίστα που συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο U 19 που γίνεται στη Ν. Ιωνία Βόλου…

Το πορτοφόλι ενός Πολωνού αθλητή πόλο, που ξέχασε όταν πήγε στο κατάστημα ειδών περιπτέρου για να ψωνίσει, παρέδωσε γυναίκα υπάλληλος προχθές το απόγευμα στη Ν. Ιωνία, δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας. Η Εύη Δραγούμη εργαζόταν σε κατάστημα ειδών περιπτέρου, στο ύψος της πρώην ΔΟΥ Ν. Ιωνίας. Στο κατάστημα πήγαν αθλητές, που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο U 19 που γίνεται στη Ν. Ιωνία, αγόρασαν τα προϊόντα που ήθελαν και έφυγαν, όταν η υπάλληλος αντιλήφθηκε ότι ένας από αυτούς είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του.

Η 50χρονη γυναίκα επικοινώνησε με την αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Νατάσσα Μορφογιάννη την ενημέρωσε για το περιστατικό και με προτροπή της πήγε στην Αστυνομία και παρέδωσε το πορτοφόλι.

Σύμφωνα με καταμέτρηση που έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας περιείχε 200 € σε χαρτονομίσματα των 20 €, 500 $ και Πολωνικά χαρτονομίσματα (Ζλότι).

Για το πορτοφόλι που είχε χαθεί ενημερώθηκαν οι αθλητές στον ξενώνα και ο νεαρός πολίστας πήγε τελικά στην Αστυνομία και παρέλαβε το πορτοφόλι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση