Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 52 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Οι κυρίες που έδωσαν το «παρών» επέλεξαν ως επί το πλείστον επίσημα outfits, κυρίως φορέματα.
Δεξίωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (24.07.2026) στο Προεδρικό Μέγαρο, στην επέτειο των 52 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Το Προεδρικό Μέγαρο είχε πλημμυρίσει από κόσμο προκειμένου να γιορτάσουν αυτή τη ξεχωριστή μέρα για την Ελλάδα που σήμανε την επιστροφή της Δημοκρατίας. Οι προσκεκλημένοι φέτος είναι πολλοί και από διάφορους χώρους και η παρουσία τους έχει συμβολικό χαρακτήρα.
Πολλές λαμπερές παρουσίες έδωσαν το «παρών» στη σημαντική αυτή εκδήλωση και κάποιες έλαμψαν λίγο παραπάνω με τις στιλιστικές τους επιλογές και το κομψό τους γούστο.
Όπως αναφέρει το newsit.gr, ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν και μαγνήτισαν τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας ήταν κομψές, λαμπερές και εντυπωσιακές κυρίες τόσο από τον πολιτικό χώρο όσο και από τον δημοσιογραφικό.


Οι κυρίες που έδωσαν το «παρών» επέλεξαν ως επί το πλείστον επίσημα outfits, κυρίως φορέματα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!