Σερέτης: Πόλος περαιτέρω ανάπτυξης της περιοχής το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 16:57 Σερέτης: Πόλος περαιτέρω ανάπτυξης της περιοχής το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ραχών

Ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης, εξουσιοδοτήθηκε από τον Υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη και την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, να υπογράψει προγραμματική σύμβαση για την ανέγερση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ραχών Φθιώτιδας, σε κτίριο το οποίο παραχώρησε ο Δήμος Στυλίδας, με τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.».

Όπως αναφέρει ο κ. Σερέτης, στο πλαίσιο της κυβερνητικής βούλησης για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην επικράτεια και ειδικότερα στην Π.Ε. Φθιώτιδας, ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή η ρύθμιση με την οποία επιλύεται σειρά πολεοδομικών θεμάτων που απέτρεπαν την αξιοποίηση του συγκεκριμένου ακινήτου, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση της σχετικής διοικητικής διαδικασίας.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες, αποτελούν προϊόν ουσιαστικής και πολύμηνης συνεργασίας με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τον οποίον και ευχαριστούν.

«Η δημιουργία του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ραχών, ειδικά σε μία περιοχή με έντονη τουριστική κίνηση, θα αποτελέσει σημαντικό πόλο περαιτέρω ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Π.Ε. Φθιώτιδας», καταλήγει στη δήλωσή του ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση