Ο Α’ Παιδικός Σταθμός Δήμου Λαμιέων γίνεται Α’ Βρεφικός Σταθμός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 22:44 Ο Α’ Παιδικός Σταθμός Δήμου Λαμιέων γίνεται Α’ Βρεφικός Σταθμός

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων για την άδεια λειτουργίας του…

Πρόσκληση σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων Γιώργο Κυροδήμο την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου.

Η συνεδρίαση θα γίνει διά περιφοράς από ώρα 13:00’ με μοναδικό θέμα «Χορήγηση άδειας λειτουργίας στον Α ́ Βρεφικό Σταθμό του Δήμου Λαμιέων».

Ο Α’ Βρεφικός Σταθμός Δήμου Λαμιέων σύμφωνα με την εισήγηση πρόκειται να λειτουργήσει στο κτίριο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κάλβου, Μακροπούλου & Βάρναλη και στέγαζε μέχρι πρότινος τον Παιδικό Σταθμό.

Η αλλαγή του Σταθμού από Παιδικό σε Βρεφικό κρίθηκε αναγκαία λόγω των αυξημένων αιτήσεων για αυτές τις ηλικίες και προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες των γονιών-δημοτών του Δήμου Λαμιέων

Ο μέγιστος αριθμός βρεφών που θα φιλοξενήσει είναι 26 με ωράριο λειτουργίας από τις 07:00’ το πρωί έως τις 16;00’ το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση