Rapid test: Πως έκλεισε ο μήνας και το καλοκαίρι σε Λαμία και Στυλίδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 12:21 Rapid test: Πως έκλεισε ο μήνας και το καλοκαίρι σε Λαμία και Στυλίδα

Κάτω από 300 στο σύνολο τους τα τεστ…

Μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των rapid test το τελευταίο διάστημα σε όλη τη χώρα και φυσικά στη Φθιώτιδα.

Ενδεικτικά την Τετάρτη 31 Αυγούστου, τελευταία ημέρα του μήνα και του καλοκαιριού, σε τέσσερα σημεία των Δήμων Λαμιέων και Στυλίδας, πραγματοποιήθηκαν 299 τεστ.

Ειδικότερα, στα Γαλανέικα Λαμίας, έγιναν 188 rapid tests και βρέθηκαν 18 θετικά. Αφορούν σε 8 άνδρες και 10 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 43 έτη.

Επίσης στην πλατεία Ελευθερίας έγιναν άλλα 56 με τρία (3) θετικά. Αφορούν σε 2 άνδρες και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 50 έτη.

Στο Δήμο Στυλίδας και στην Παραλία Ραχών, έδωσαν δείγμα 26 πολίτες και βρέθηκαν τρία (3) θετικά. Αντιστοιχούν σε 1 άνδρα και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 23 έτη.

Τέλος στο κτίριο του ΟΣΚ στη Στυλίδα, είχαμε 29 δειγματοληψίες με τρία (3) θετικά, 1 άνδρα και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 54 έτη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση