Σερέτης: Κανονικά θα λειτουργήσει ο Παθολογικός Τομέας στο Νοσοκομείο Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 07:54 Σερέτης: Κανονικά θα λειτουργήσει ο Παθολογικός Τομέας στο Νοσοκομείο Καρπενησίου

Την αντίδραση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη προκάλεσε το έγγραφο του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρπενησίου Δημήτρη Καρατσίκη περί αδυναμίας εξυπηρέτησης παθολογικών περιστατικών σε συγκεκριμένες ημερομηνίες - οκτώ τον αριθμό - μέσα στον τρέχοντα μήνα.

Σύμφωνα με το Διοικητή της 5ης ΥΠΕ ο νόμος προβλέπει, σε περίπτωση αδυναμίας κάποιας Κλινικής να καλύψει τις βάρδιες της αναλαμβάνει το σύνολο του τομέα και στην περίπτωση του Παθολογικού, περιλαμβάνει και τους γιατρούς Καρδιολόγους και Πνευμονολόγους, φτάνοντας στο σύνολο έξι γιατρών με τους δύο Παθολόγους που έχουν μείνει στο Νοσοκομείο (τρεις ακόμη Καρδιολόγοι και ένας Πνευμονολόγος)!

Ο κ. Σερέτης υπενθυμίζει ότι είναι σε εξέλιξη η προκήρυξη για δύο μόνιμες θέσεις Διευθυντών ΕΣΥ, Παθολόγου και Πνευμονολόγου στο Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Καρπενησίου αντίστοιχα, που θα βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων και στην κάλυψη της ευρύτερης περιοχής με έμπειρους ιατρούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση